Když se stávající realita ukazuje jako přežitá, je čas ji úplně roztrhat. Jak odvaha ke změně definuje budoucnost.
Dvanáct typů hostů restaurace, kteří obsluhujícím zvedají hladiny serotoninu a kortizolu – čtvrté pokračování seriálu z frontové linie pohostinství
Filharmonie, jazz nebo punk? 16 typů kuchařů a kuchařek a jejich unikátní pohled na obsluhu. Páté pokračování seriálu o typech osobností v hotelu.
"Pánovi musí chutnat a vše ostatní jde stranou." Rozhovor s privátním chefem s michelinskými zkušenostmi.
Jak jsme z mrtvého hotelu udělali sousto k nakousnutí.
Jaké typy ředitelů hotelů tahají za nitky v luxusních kulisách? Čtvrté pokračování seriálu o typech osobností v hotelu.
Tucet špinavců z obchodního - Třetí pokračování seriálu o typech osobností v hotelu.
Najdi svého personalistu! Druhé pokračování seriálu o typech osobností v hotelu.
Jaké kolegy potkáte v recepci. Poznáváte někoho? První díl seriálu o typech osobností v hotelu.
OK767 - poslední let ČSA. Konec české ikony.
Hororové čtení o dovolené budoucnosti
Standardy pro wellness se praktikovaly dříve, než ukřižování
Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají
Jak zbohatnout v hotelnictví a nezbláznit se z marného snažení - stručná příručka pro neurotické investory
Cash is King… nebo možná jen král s těžkou paranoiou?
Quo vadis, Mariánské Lázně?
Etiketa ve wellness hotelu
Jste také provazochodci?
Chcete vlastní hotel? Praktický průvodce plnění snu je tady pro vás.
Až se bude psát rok 2026